Activiteiten

Sinterklaas

Op woensdag 4 december kwam de Sint, samen met zijn pieten, naar het kinderdagverblijf. We zongen liedjes, kregen cadeautjes en de pieten deden zelfs een dansje! Voor enkele sfeerbeelden, klik op de link.

Halloween en Sint : buitenschoolse opvang

Tijdens Halloween veranderen al onze buitenschoolse kindjes in vampiers, spookjes en enge zombies! Nu de Sint bijna langskomt, is het tijd om onze mijter op te zetten. Voor foto’s, klik op de link.

Onthaalouders

Vanaf januari 2014 start er een nieuwe onthaalouder (enkel buitenschoolse opvang)!
Voor meer info, klik op de link

Grootouderfeest

Op 18 oktober mochten alle oma’s en opa’s een kijkje komen nemen in ons kinderdagverblijf. Met een taartje en een kop koffie in de hand, konden ze tijd doorbrengen met hun kleinkinderen. Onze tombola was een succes!
Wij danken alle aanwezige grootouders om er samen met ons een leuke namiddag van te maken.
Voor enkele sfeerbeelden, klik op de titel.

Olympische spelen Graspiepers

De olympische spelen, dit was het thema tijdens de laatste twee weken van de grote vakantie. We maakten bekers, medailles, mochten op het podium staan en speelden heel wat leuke spelletjes. Klik voor de foto’s!

Sportnamiddag Graspiepers

De kindjes van de buitenschoolse opvang mochten zich uitleven op de springkastelen, fietsjes en gocards. Klik op de titel voor de beelden!

Huifkartocht Graspiepers

Op 14 augustus maakten de graspiepers een uitstapje naar het Leen met de huifkar. Daar speelden ze spelletjes en kregen zij een picknick.
De zon scheen de hele namiddag, de kindjes hebben zich zeer goed geamuseerd!
Klik op de titel voor de foto’s!

Winnies en Knorren

Terwijl de winnietjes zich amuseerden met de rijsttafel, maakten de knorretjes muziek. Hierna gingen ze samen naar buiten!

Zomer in Kinderlach

Eindelijk kunnen we met volle teugen genieten van de zomerse temperaturen!
De ramen en deuren worden opengezet en het spel en de verzorging wordt zoveel mogelijk buiten georganiseerd.
Geniet van de sfeerbeelden!